die van toepassing zijn op alle aankopen en reparaties die gedaan worden bij Juwelenlijn via de webshop of in Marjolijn haar Atelier.

Ik doe mijn uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u mij eenvoudig kunt contacteren.

Mocht u vragen hebben over een juweelontwerp dan kunt u mij bereiken middels de volgende gegevens:

Adres Atelier (alleen op afspraak)
Edisonweg 12
1821 BN Alkmaar

Met een Zilvergroet,
Marjolijn

06-22305563
info@juwelenlijn.nl
www.juwelenlijn.nl
www.ringenworkshop.nl
KVK 51691191
Btw-id NL001727255B95

Artikel 1: Overeenkomst en bestellingen via de webwinkel & atelier

1.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat u een bestelling plaatst bij Juwelenlijn. Edelsmid Marjolijn begint met het vervaardigen van uw bestelling nadat de betaling is ontvangen. Het juweel word binnen een week verstuurd met PostNL. Voor en tijdens schoolvakanties kunnen de levertijden verschillen. U word hiervan op de hoogte gebracht mocht dit afwijken.

1.2 Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt uw per e-mail een bevestiging dat de betaling is geaccepteerd en een e-mailbericht met de factuur en de details van uw bestelling.

1.3 Alle juwelen zijn handgemaakt en kunnen iets afwijken van de productfoto. Als een juweel niet aan u verwachtingen voldoet, dan kunt u het retourneren (zie artikel 6).

1.4 In het atelier krijgt U een prijsopgaaf per email, deze blijft 4 weken geldig. Na aanvaarding van de prijsopgaaf ontvangt U een factuur met een aanbetaling van 50% van de prijs.

Artikel 2: Betalingen

2.1 In de webshop kunt u betalen via iDEAL. In het atelier kunt u ofwel gebruik maken van overboeking naar Juwelenlijn NL96ASNB0783223994 of van een Juwelenlijntikkie.

2.2 Alle genoemde prijzen in de webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

2.3 Uw betaling via iDeal word veilig uitgevoerd door mollie.com .

Artikel 3: Verzenden

Juwelenlijn heeft twee verzendingsmethoden:

  • Verstuurd via Postnl als brievenbus post á €4,00
  • Verstuurd via Postnl als verzekerd pakket á €9,00

Indien u kiest voor brievenbus post dan is Juwelenlijn verantwoordelijk voor uw bestelling totdat het is overgedragen aan Postnl, op het moment dat uw bestelling is overgedragen aan Postnl ligt de verantwoordelijk bij u en kan juwelenlijn bij vermissing niet meer als aansprakelijk worden gesteld.
Wanneer u er voor kiest om het juweel als verzekerd pakket te laten verzenden tekent u voor ontvangst, na ontvangst wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan u. U krijgt een bericht met een track en trace code wanneer het item verstuurd is.

Artrikel 4: Levertijden

4.1 De levertijd kan per juweel verschillen. Juwelen die voorradig zijn en de juiste maat worden na ontvangst van betaling binnen een week verzonden. Ringen of halsjuwelen die nog op maat gemaakt moeten worden hebben een langere levertijd. Mocht er nog langere tijd nodig zijn om wat voor reden dan ook (een artikel is tijdelijk niet te maken omdat het materiaal niet geleverd kan worden of omdat de koeriersdienst staakt) laat ik dat direct weten en zal ik u informeren over de verdere gang van zaken.

4.2 Houd er rekening mee dat de genoemde levertijden, de verwachte levertijden zijn.
Heeft u het juweel snel nodig om cadeau geven neem dan contact op met Marjolijn voor de mogelijkheden via 06-22305563 of info@juwelenlijn.nl.

Artikel 5: Annuleren

Als u een bestelling wilt wijzigen doet u dit per telefoon 06-22305563 of e-mail info@juwelenlijn.nl. Het wijzigen of annuleren van uw bestelling is alleen mogelijk als deze nog niet verstuurd is.

Artikel 6: Ruilen en retourneren

Alle handgemaakte juwelen uit mijn webshop worden met de grootste zorgvuldigheid, liefde en aandacht speciaal voor u gemaakt in mijn eigen atelier. Mocht u desondanks niet tevreden zijn met uw aankoop dan kunt u ruilen of retourneren binnen 14 werkdagen. Dit is echter alleen mogelijk in de originele verpakking en wanneer de juwelen onbeschadigd & ongedragen zijn. Retourzendingen dienen vooraf kenbaar te worden gemaakt via info@juwelenlijn.nl De kosten en de verzekering van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.
Stuur het pakket na bevestiging van Marjolijn aangetekend met een ingevuld retourformulier naar:
Juwelenlijn
Marjolijn van den Hurk
Edisonweg 12
1821 BN Alkmaar


Mocht het juweel beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het juweel te proberen, dan heeft Juwelenlijn het recht om deze waardevermindering van het juweel aan u door te berekenen. Behandel het juweel met respect en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Juwelenlijn betaald u terug met het betaalmiddel waarmee u oorspronkelijk de transactie heeft verricht.

De volgende juwelen worden niet retour genomen:
Op maat bestelde juwelen zoals o.a. ringen. Mocht de maat van een bestelde ring uiteindelijk niet goed passen dan is het wel mogelijk als het ontwerp dit toelaat om haar om te ruilen voor een andere maat of op maat te laten maken. De verzendkosten voor het ruilen/op maat laten maken van een besteld juweel naar Juwelenlijn zijn voor rekening van de klant. De verzendkosten voor het weer retour sturen van het op maat gemaakte juweel naar de klant is voor rekening van Juwelenlijn.

Artikel 7: Garantie

7.1 Na de zichttermijn van veertien dagen (artikel 6) geeft Juwelenlijn drie maanden garantie op uw bestelling op materiaal- of constructiefouten. Uitgesloten van garantie zijn slijtage door het dragen, slijtage aan edelsteenzettingen breuk of verlies van edelstenen. Edelstenen zijn natuurproducten en kunnen binnen een ongeziene structuur hebben. Juwelen met edelstenen zijn extra kwetsbaar, kijkt u uit voor chemische reinigingsmiddelen?
Als u niet tevreden bent met de kwaliteit van het product, stuur dan een e-mail naar info@juwelenlijn.nl

7.2 In overleg met Juwelenlijn zal een passend alternatief worden gekozen, echter Juwelenlijn besluit of het sieraad vervangen dient te worden, gerepareerd of restitutie word verleend.

7.3 In het geval van restitutie, vindt terugbetaling (inclusief verzendkosten) plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle op de bankrekening waar het artikel mee is betaald.

7.4 Als Juwelenlijn het artikel repareert of vervangt, kan dat tot 14 werkdagen duren.

7.5 De garantie vervalt als het sieraad gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als u of anderen wijzigingen aan het sieraad hebben aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het op een manier is gebruikt waarvoor het sieraad niet bedoeld is.

Artikel 8: Copyright

8.1 Alle foto’s en afbeeldingen die worden gebruikt door Juwelenlijn zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming mogen foto’s en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

Artikel 9: Geschillen

9.1 Alle rechtsverhoudingen worden uitsluitend beheerst door het Nederlands recht.

9.2 Heeft u een opmerking, suggestie of tip? Stuur een e-mail naar info@juwelenlijn.nl dan neem ik contact met u op.